Taidelaronia Maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär Ämmi, Kaikilla ihmisen oikeuksilla.

Mielen avaruutta ja pala taivasta, pieni aamusaarna!

  • Eikä mielistellä eikä kilpailla - elävä sielu elähdyttämässä ja hämmästyttämässä itseään!
    Eikä mielistellä eikä kilpailla - elävä sielu elähdyttämässä ja hämmästyttämässä itseään!Valolle kelpaa kaikki valaistavaksi. Entä kelpaako tämä elämä melle elettäväksi. Vai onko sanomista? Pari ehtoa ja muutama vaatimus tulee heti mieleen. Tiedämme niin paljon, miten olisimme hyviä, mitä ja miten asiat ja elämä pitäisi olla ja kaikki turhaan?

Jos sulla on oma oikea, pidä se. Jos sulla on sanomista, sano. Arviointi ja arvostelu on joka tapauksessa yksi vahingollisimmista opeista, mitä meille on opetettu. Meille on opetettu ja selitetty aivan liikaa. Meidät on harhaopetettu. Olemme hukanneet itsemme?

Ei ole olemassa mitään yhtä ainoaa oikeaa? Ei yhtä ainoaa täydellistä mittakeppiä, oppia, menetelmää, jeesusta eikä ihmistä.

Tule, rohkaise mielesi ja käy. Tule tähän ainutkertaiseen, koskaan enää takaisin palaamattomaan, ohikiitävään elämänhetkeen ja se on siinä! Tämä hetki on se elämä, joka meille ihmisille on annettu elettäväki. Tämä on se päivä ja tämä on se vuosi, joka meille on annettu.

Älä tuhlaa päivääkään elämästäsi odotusten ja pettymysten alttarille tai kaiken maailman vanhojen asioidenja käsitysten ja kritisoimisten kaatopaikoilla. Ala elää!

Elä hetkessä, mutta älä tarraa siihen kiinni. Elä vapaasti, älä ota kiinni. Älä jää kiinni mihinkään. Älä roiku turhissa harhoissa. Anna mennä, päästä irti, luovu hetki kerrallaan. Päästä menneestä irti, äläkä tulevaan kurkota, elä! Elä tässä ja nyt!

- Hilkka Laronia jotensaki selvällä suomella murtheitten vastustajien kunniaksi, näessie!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän anmarirytila kuva
Anmari Rytilä

Hilkka, sulosielu: viisasta tekstiä, joka sana.

Tunsin erään naisen, joka sairastui syöpään, kiireisen virkanaisen.
Kun elämä ei enää ollut itsestäänselvyys hänelle, hän alkoi elää, aistia,
nähdä sammaleen vihreyden, ja se on vihreää...

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Niin just, son kumma homma, pittää luopua niin saa, sano joku kerran ja jos on elämän menettämässä, saa elämän, siis joo kiitos Anmari ihanuus sie itte!

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

- Elä hetkessä, mutta älä tarraa siihen kiinni. Elä vapaasti, älä ota kiinni. Älä jää kiinni mihinkään. Älä roiku turhissa harhoissa. Anna mennä, päästä irti, luovu hetki kerrallaan. Päästä menneestä irti, äläkä tulevaan kurkota, elä! Elä tässä ja nyt!

Kiitos näistä sanoista.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Eläväiselle Arille kiitos ittelesti ja ihanaako olet olemassa!

Tämän blogin suosituimmat

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa