Taidelaronia Maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär Ämmi, Kaikilla ihmisen oikeuksilla.

Helavalkea helatorstain pyhitykseen

  • Helavalkea helatorstain pyhitykseen

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka

Sitäpä samaa sinne sinullekkin päin..nyt vasta vilkasin,kun päivä on ollu uskomattoman lämmin ja kaunis ihan olin vaan ajelemassa tuolla ympäri ämpäri kaupunkia ja nautin keväisestä kohisten kasvavasta vihreydestä..joka vuosi se tuntuu edelleenkin aina yhtä hyvältä..masennus häipyy.. :)

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Ajoiksie pyörälä vai autola, mie sain vihon viihmein talutettua pyörän huolttoon ja suit sait oottaessa ilmat kumeihin ja olipa ihana ajella pyörällä! Masennus sulta joutaaki huushiitheen! Ihanaa päivää ihana Hannu ja hallaus meinas unohtua, ei unohtunu!

Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka

Miehää ajelen kolmopyöräsellä,niinkuin joskus silloin ennen..lapseksi jälleen..noh se on nyt tollanen akuilla toimiva sähköinvamopo:)
En ole ihan kokonaan jalaton,mutta sellaset sata metriä alkaa olla se raja,kun pitää päästä istumaan..ja kepin kanssa nilkutellen menee tuhottomasti aikaa..hermot siinä meinaa mennä yläpäästäkin..vaan nyt kulkee kätevästi..yhdella latingilla 20-40 kilsaa noin max. kymmenen kilsan tuntivaudilla.Kätevä peli.kaupojen hehtaarhalleihin..joita ei jaksais läpi kävellä pääsee hyvin sisälle..ei tartte lupia tai lisenssejä saati ajokoulutusta,kun lakiteksti määrittelee moisella ajon jalan kulkemiseksi.Erinomainen kulkupeli vaikkei mitään varsinaista vikaa tai vammaa oliskaan.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia Vastaus kommenttiin #8

Joo tuttu juttu tuo sähkömopo, yhelä toisellaki ystävällä on semmonen tai samanmoinen jotenki ja mie voisin sinun kans ajella, mulle vain soppii tuo tavalinen pyörä. Mutta kuinka ihanaako nykyhjään on kaikenmoisia vempaimia meän iloksi ja hyödyksi.

Nyt molen lähössä Oskarin 4v kans vaihattaan authoon kesärenkhaat. Meni vähän myöhässeenko aattelin käyä lapissa, mutta nyt voi jo vaihtaa senki huomioon ottaen. No siis Oskari nukkuu nyt päiväunta, niin sitte lähemä.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio
Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

... eller sommar. Men helan går ändå ...

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen
Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

... den som inte helan tar,
han heller INTE halvan får... Sjung hopp faderallan lej!

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Jag ska måla hela världen till er så vackert att ni är lyckliga hela sommaren, hej på er och jag ska ha semester att börja just nu eller snart i alla fall, jag slutade inlägg här gratis tur ett tag, vi får se, är det en bra kära vänner och kamrater!

Tämän blogin suosituimmat

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa