Taidelaronia Maailman paras ja ainoa Hilkkapien Onnentyär Ämmi, Kaikilla ihmisen oikeuksilla.

Piettiin kans Itsenäisyysjuhlat

  • Piettiin kans Itsenäisyysjuhlat
  • Piettiin kans Itsenäisyysjuhlat
  • Piettiin kans Itsenäisyysjuhlat
  • Piettiin kans Itsenäisyysjuhlat
  • Piettiin kans Itsenäisyysjuhlat

 

Kutuin rakhaita ihania ihmisiä Itsenäisyysjuhliini ja juhlittiin Suomi100v ja meitä itsellisiä itteämme varsinki ja tietenki!

Kutsussa luki, lahjuksia ei tarvita, mutta jokku toi ja nyt minun pakko esitellä Tiinan ja Arin tuomiset.

Ari Alsion öljyvärityö istahti mystisen upeasti kotiini, niinko ois ollu paikhaansa just mittatilattu värianalyysien kanssa. 

Verhothan on yhen UuenSuomen Seijan lahjottamasta kankhaasta, jokka värjäsin, kukkapurkkien suojat olen virkanu ja just taulun sävhyyn ja olohuohneen pöytäliinaki sammaa väriskaalaa.

Ja hauskasti yhen viehraan, joka istu taulun eessä jus, hänen vaatheet vielä sammaa sävyä, ei voinu olla huomaamatta hauskaa värisinffoniaa siinäki.

Jotenki ihanaa ja niinko mystistä, vai sanoinko jo.

No sitte on vielä muotokuva minusta, sen ootta ehkä nähneekki täälä Arin ittensä esittelemänä, hieno. Siis en tiä pitäskö vaihtaa ihan profiilikuvaksi joka paikhaan?

Juhlat oli siis ihanat, niinko ehkä arvaatta, mie olin niin pöljä, etten esitelly viehraita, sanoin, että tämon ihmiskoe enkä esittele, vaikka rakastanki kättelemistä ja arvostan, että ihmiset esitelhään toisilleen. No perusteluna oli, ettei leimata itteä eikä toisia milhään asialla, vaan jokhainen itte ilmentyy niinko ilmentyy ja soli minusta kivvaa ja keskustelu oli aivan ihanan hyväntuulista, inspiroivaa, hellämielistä, kohteliasta, vaikkei vaikeita, syviä eikä isoja kysymyksiä tottavie kaihdettu ja ikähaitari oli laijjasta laithaan ja siis ihmiset siis parasta.  Jako ihmiset tuli tietenki eri aikoina ja soppajonon kautta, niin siksiki hyvä keksintö. Minun mielestä.

No, kiitos UusiSuomi ja Suomi100v ja jatketheempa arkea ja juhlaa, voikaa hyvin rakhaat vappaavuorolaisekki! t. hilkkapien

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Onnea vaan Ämmille, unohdin sanoa siellä juhlassa, että tämä Uuven Suomen Seijakin lähetti kauttani terveisiä ja on yksi taulun antajista myös. Tulimme hiukan myöhässä ja unohtui sanoa siinä hössäkässä.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

No ihanaa kuulla, siis kutuin Seijanki ja siis Seijaki oli henggessä mukana ja kiitos Seijallekki taulusta, jee, olipa kiva kuulla.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Olihan juhlissa myös,
yksi kirjamaailman nousija,
eli Uuden Suomen Taru Jousia,
hänen vilkas keskutelun avaus
oli armo,
monta armorikasta vuotta Ämmille.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Kiitos ja totta, Tarun kirjasta teen plokin, se siis toi sen mullekko ei saatu aikasemmin aikatauluja sopihmaan, onko sulla se, multa siis saa laihnaanko mie luen sen ensin jako olen lukenu, sen tietää siittä, että tehin plokin siittä.

Siitta "Armon kintereillä" kirjastaki aattelen, kuinka vaikeaa on tua julki, että on tämmönenki kirja. Taruhan on kiertäny ympäri ja ämpäri kirjan tiimoilta ja usseimmat vaan tietää Finlandia ehokkaat, onse niin väärinkö paljon hyviä katoaa unholaan.

Kiitosko toit esille Tarun kirjan, siis sain paljon lahjoja, kiitos kaikista. Mie en ois tuonu, jos kerta kutsussa lukkee, ei lahjuksia ja tämän kirjotan siksi, etteihän kaikki tuohneet, emmiekhän ois siis tuonu, olen jotenki niin kirjaimellinenki, vaikka olenki jotenki vappaaki.

No siis ihanat kiitokset kaikista jutuista ja olemisista ja keskustelunavvauksista.

Tämän blogin suosituimmat

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset